Výroba pian

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Piano Voves Vyšehradská 27, 128 00 Nové Město

Piano Voves

6 Recenze
Vyšehradská 27, 128 00 Nové Město
Piano Voves - prodej značkových klavírů a pianin
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
PETROF, spol. s r. o. Na Brně 1955, 500 06 Hradec Králové

PETROF, spol. s r. o.

145 Recenze
Na Brně 1955, 500 06 Hradec Králové
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup

Doporučené recenze





Eva Kostelecka
15.10.2023
PETROF, spol. s r. o.
Exkurze a prohlídka muzea Petrof na jedničku.
Jörg Michael Palm
14.10.2023
PETROF, spol. s r. o.
Perfect service. From entrance to exit! Great place for piano lovers. You made my day!
Jörg Palm
09.10.2023
PETROF, spol. s r. o.
WOW! After me and my son were not really welcome at Bechstein, because we just came into their showroom without an appointment, we were nearly afraid to enter Petrof... but what happened? We were welcome with a smile, Gabriela came to us and greeted us with a handshake and asked, how she could help us. So she showed me the Grand pianos and asked me to play them, even it was out of my price range, the biggest and most expensive concert grand... wow what a feeling! She even carried Leo and cared about him, while i was playing. After we got the catalogue she wrote even additional information for us and Leo got a small Hammer from a piano mechanic as a gift. After we went all three to the beautiful Petrof cafe and enjoyed a delicious cheesecake! Petrof five stars! I love this place, the beautiful showroom, the pianos and the service. It’s just perfect!
Blanka Benešová
02.10.2023
PETROF, spol. s r. o.
Celý život bydlím blízko továrny Petrof a jsem na to pyšná.Sice od nich nevlastním ani jeden hudební nástroj,neboť nejsem hudebně nadaná,ale jejich klavíry a piana nemají konkurenci.
Jakub Dohnal
14.09.2023
Piano Voves
Skvela zkusenost s renovaci a naladenim piana, profesionalni, lidsky pristup a fantasticky odvedena prace. Moc dekuji a doporucuji!
Pavel Dvorak
01.09.2023
Piano Voves
Velmi ochotný personál, poradí a nechají vyzkoušet jednotlivé nástroje. Na prodejně v Praze jsou vystavena hlavně nová pianina s výborným poměrem cena/výkon, ale nabízejí i piana vyšších cenových kategorií.
Teodor Blažej P.
23.08.2023
PETROF, spol. s r. o.
Skvělý zážitek. Výroba klavírů je velice zajímavá a průvodkyně je milá. Za zmínku stojí i muzeum Petrof, ve kterém je spousta zajímavých a unikátních klavírů, pianin i harmonií, na které si můžete zahrát.
Jure Zadravec
19.08.2023
PETROF, spol. s r. o.
Great looking saloon and products
Jindra Prousek
25.07.2023
PETROF, spol. s r. o.
Tradiční český výrobce nádherných hudebních nástrojů. Používají výhradně evropské materiály. Frma, která má oprávněný dobrý zvuk a která šíří pověst o zlatých českých ručičkách i daleko za hranice naší země. Doporučuji prohlídku výroby i musea Petrof. Stojí za návštěvu už jen proto, že odcházíte plni hrdosti na to, co u nás v Hradci umí vyrobit.
J Pollio
23.07.2023
PETROF, spol. s r. o.
Amazing family business with an incredible history beautiful pianos