Poradenské služby spotřebitelům

Seřadit: Nejlépe hodnocené




VIDEOPODLAHY.cz Huntířov 300, 544 01 Vítězná

VIDEOPODLAHY.cz

66 Recenze
Huntířov 300, 544 01 Vítězná
Podlahy, podlahářský, portál, Vinylové podlahy, Laminátové podlahy, Parkety, Nivelace podlah, Koberce, Lepení podlahy, Vinylové schody, Nivelační hmoty, Pokládka podlah, Podlaháři, Korkové podlahy, Lepidlo na PVC, Lepidlo na koberce, Nářadí na podlahy, Podložky pod koberce, Oleje na podlahy, Laky na dřevěné podlahy, Venkovní terasová prkna, Lak na korek, Oprava popraskané podlahy, Jak nivelovat podlahy, Anhydritové podlahy, Betonové podlahy, Mafell, Festool, Janser, Přechodové lišty na podlahy, Hydrocork, údržba podlahy, Jak vyčistit PVC, Jak opravit laminátovou podlahu, Jak opravit vinylovou podlahu, Podlahářské práce, Reference, Návody, Dřevěné podlahy Esco, Dřevěné podlahy Feelwood, podlahy Vinylcomfort, Decolife, Egger, Dr.Schutz, eukula, Finalit, Design+, zámkové vinylové podlahy, Wineo, Broušení parket, Jak pokládat dřevěné podlahy, masivní dřevěné podlahy, Jak obložit schody vinylovou podlahou, Jak obložit schody kobercem, Jak obložit schody dřevem, obložení schodů, chemie na podlahy, školení pro podlaháře, bariéry proti vlhkosti, cementová nivelace na podlahy, sádrová nivelace na podlahy, jak vyrovnat anhydrit, jak brousit anhydrit, napínání koberců, čistící prostředky na podlahy, antistatické podlahy, nátěry na podlahy, jak vyměnit poškozenou lamelu na podlaze, jak opravit díru v podlaze, videa o podlahách, poradenství na podlahy, podlahové krytiny, korkové obklady, korkové izolace, korkové dilatace, třívrstvé dřevěné podlahy, technický list, jak vyčistit linoleum, lino, epoxidové podlahy, polyuretanové podlahy, podložky pod kolečkové židle
  • Donáška
  • Nákupy v obchodě
  • Bezbariérové parkování
  • Kreditní karty
Iveta Langerová – Certifikovaná laktační poradkyně Kettnerova 2054, 155 00 Praha 5

Iveta Langerová – Certifikovaná laktační poradkyně

26 Recenze
Kettnerova 2054, 155 00 Praha 5
Jsem laktační poradkyně a poradkyně při nošení MAMILA působící v Praze. Ráda Vás na kojení připravím, pomohu při obtížích s kojením nebo poradím jak na nošení v šátku.
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
Energie Všem | Fotovoltaika Jiráskovo předm. 636, Jindřichův Hradec III, 377 01 Jindřichův Hradec

Energie Všem | Fotovoltaika

8 Recenze
Jiráskovo předm. 636, Jindřichův Hradec III, 377 01 Jindřichův Hradec
Energetické řešení budoucnosti! Včetně silnoproudé I slaboproudé instalace, rozšíření stávající elektroinstalace, přípravy pro fotovoltaiku.
  • Bezbariérové parkování
Poradenská kancelář Křížek, s.r.o. Chrastavská 327/23, 460 01 Liberec

Poradenská kancelář Křížek, s.r.o.

41 Recenze
Chrastavská 327/23, 460 01 Liberec
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Národní centrum Europass ČR Weilova 1271/6, 102 00 Praha 15-Hostivař

Národní centrum Europass ČR

35 Recenze
Weilova 1271/6, 102 00 Praha 15-Hostivař
Europass nabízí zdarma ⭐ online formulář k vyplnění strukturovaného životopisu, který využijete při hledání práce, brigády nebo při dalším studiu. ✅
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Style Floor Products s.r.o. - podlahy pro život Dobrovského 999/4, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Style Floor Products s.r.o. - podlahy pro život

7 Recenze
Dobrovského 999/4, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz
Nabízíme komplexní řešení podlah interiérů. Zajistíme vše potřebné od poradenství přes prodej až po pokládku podlahových krytin – v celé ČR.
  • Donáška
  • Vyzvednutí v prodejně
  • Nákupy v obchodě
  • Bezbariérový vstup
  • Kreditní karty
  • Montáž
  • Opravárenské služby
PROVĚŘÍM AUTO. cz Písecká 1457, 252 28 Černošice

PROVĚŘÍM AUTO. cz

53 Recenze
Písecká 1457, 252 28 Černošice
Kompletní a nezávislé poradenství při výběru ojetého automobilu. Odborná asistence při koupi. Prověřím, na místě zkontroluji, pomohu s papírováním. Přepis na evidenci vozidel. Zajištění STK - odvoz a přistavení.
  • Bezbariérové parkování
Dotace pro lidi s. r. o. Domažlická 1256/1, 130 00 Praha 3-Žižkov

Dotace pro lidi s. r. o.

37 Recenze
Domažlická 1256/1, 130 00 Praha 3-Žižkov
Nechce se Vám trávit čas dohadováním se s úředníky a vyplňováním formulářů? Kotlíkovou dotaci pro Vás kompletně vyřídíme!
  • Nákupy v obchodě
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Bezbariérový výtah
RE/MAX Delta Brno realitní kancelář Panská 397/2, 602 00 Brno-střed

RE/MAX Delta Brno realitní kancelář

14 Recenze
Panská 397/2, 602 00 Brno-střed
Chcete prodat, koupit či pronajmout byt, dům nebo pozemek? Spolehněte se na jedničku mezi realitkami. RE/MAX je tu pro vás na více než 154 místech v celé ČR.
  • Služby na místě
  • Online schůzky

Doporučené recenze





Fashion Kids
23.10.2023
Zákaznické centrum innogy
Bohužel ne jde dat min jednu hvězdu.V zakaznickem centru, kteří je jediný v Praze - 2 pracovníky. A ani ti nechtějí pracovat, k tomu se vám ještě smějí když se zeptate kdy už někdo další přijde na řadu. Předem jsme všechno zjistila na zákaznické lince, ale ani půlka z toho neplatila na pobočce. Tak že nic nebylo vyřízení, zkažena nálada, a ještě cesta přes cele město úplně za nic! Již nikdy se neobrátilo na tuto společnost.P.s. Výměně vaši arogantní pracovnice, a možná lidé začnou k vám přicházet.
Miroslav Jakůbek
23.10.2023
Zákaznické centrum innogy
Dnes odpoledne kolem 15,50hod. jsem s manželkou navštívil Zákaznické centrum Innogy v Ostravě Přívoze. Vytiskli jsme si pořadový lístek č.187. Zhruba za 1/2 hodiny se na informační tabuli k našemu číslu přiřadila přepážka č. 4. Divili jsme se, protože u této přepážky byli stále zákazníci, kteří tam strávili zhruba další 1/2 hodiny. Když tito zákazníci odešli a my měli přijít na řadu, tak paní z přepážky č.4 také odešla ( cca v 16,50 hod.). Mysleli jsme, že má třeba přestávku ( mohla se zmínit !). Když nás předbíhali další zákazníci, kteří si vygenerovali čísla po nás ( celkem tři ) a paní z přepážky č. 4 se nevracela, tak se manželka šla informovat pána z ostrahy ( na recepci nebyla obsluha ). Ne moc ochotně jí odpověděl, že paní z přepážky skončila pracovní doba a co vlastně chceme. Žena měla pocit, že ho při koukání do mobilu vyrušuje. V zoufalství vyjela další pořadové č. 194. Po chvíli si to rozmyslela a šla se informovat k přepážce č. 7, která se zrovna uvolnila. Paní obsluhující byla ochotná, i když neuměla vysvětlit jak se stalo to, že jsme nebyli obslouženi podle pořadí. Vzala nás přednostně, za což ji chválíme. Naopak paní z přepážky č. 4 bychom chtěli pokárat. Chápeme, že jí končila směna. Ale přepážku měla označit jako uzavřenou a naše pořadové číslo měla převést k jiné přepážce. Dále si myslíme, že systém by neměl přiřazovat pořadová čísla k přepážkám, která nejsou volná.
Sir Tom
22.10.2023
Vaněk autodíly s.r.o.
Pravidelně tam nakupuji případné náhradní díly a vždy skvělé poradí.
Verča Votočková
22.10.2023
Iveta Langerová – Certifikovaná laktační poradkyně
Paní Iveta se velmi ochotně přizpůsobila mým omezeným časovým možnostem. Probrala se mnou to nejdůležitější osobně a poslala mi odkazy na doplňující informace. Oceňuji příjemné vystupování a vstřícný přístup. Rozhodně doporučuji!
Tomáš Helma
22.10.2023
Bidli Olomouc
Vyhněte se pobočce v Jinřišské, poradci" se tam točí
Michal Dvořák
22.10.2023
Brand Experience Center
Sice krásné prostředí a ochotný prodejce s dostatečnou znalostí spotřebičů Gagennau, ale po slíbených materiálech (zašlu ještě dnes večer...) ani stopy. Zavolal jsem tedy na recepci a ještě jednou požádal o slíbené technické parametry a odkazy na konkrétní spotřebiče, které jsme hodinu pracně vybírali. Žádná odpověď, ani po dvou týdnech od naší návštěvy. Naše brand experience" tedy velmi špatná."
Sean Devline
22.10.2023
proklepneme.cz - prověření ojetých vozů
Já jen,že člověk má jistotu v tom,že na nákup auta není sám. Nenechá si nasadit růžové brejle.Že jsou lidé, kteří mu poradí a doporučí možnosti. Z hodnotí jejich situaci. Dokáží poradit, podělit se o vlastní zkušenosti.Já jsem vybíral auto asi 3 měsíce. Různé značky jsem hodnotil, přemýšlel, hledal, samozřejmě za pomoci pana Josefa,já ho nazývám lovec aut. Jelikož, tenhle pán ,ke kterému jsem si vytvořil velice příjemný vztah, nezná kompromis. Nenechá se nachytat ani cenou ani nějakými sliby. Věří jen tomu co vidí.Chlapy s PROKLEPNEME znají kvalitu aut, vědí co je špatně a co je dobře ,ale hlavně vědí,že ojeté auto se musí PROKLEPNOUT trošku mě to připomínalo kriminální sérii. Jednoduše řečeno.Tam kde kupuji, tam kluci s PROKLEPMENE ověří,jestli to vůbec za to stojí. Děkuji vám.
Martin “Simiux” Šimeček
21.10.2023
Ing. Martin Landgráf - Kontrola ojetého vozu Plzeň - Praha a okolí - AutoBezObalu.cz
Perfektní. Jasná a rychlá domluva vedla ke špičkovému prověření ojetého vozu v autobazaru. Vše mi bylo ukázáno a srozumitelně vysvětleno. Bylo vidět, že pan Landgráf se opravdu vyzná. Díky prohlídce jsem i jako laik měl pocit, že přesně vím co a v jakém stavu kupuji. Perfektní.
R K
20.10.2023
Zákaznické centrum innogy
Důchodci dejte si pozor na prodejce INNOGY s kódem EX60104065. Přes zákaz podomního prodeje a nabídky služeb ve Vašem městě, přijde k Vám až domů a sepíše smlouvu na energie aniž by ukázal ceníky. Zálohy můžete mít sice stejné jako u Boh. Energy, nicméně nabízený ceník s Garancí na 36 měsíců, který je jen mírně lepší než od dodavatele poslední instance (DPI) opravdu nechcete. Je to šmejd !!!
Rene Soldan
20.10.2023
Bidli Olomouc
Pan Jan Blumenstein z RK Bidli Olomouc je profesionál, který mi pomohl zajistit koupi bytu. Je spolehlivý, ochotný a umí poradit.