Škola vaření

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Studio Metlička Sochařská 317/8, 170 00 Praha 7-Bubeneč

Studio Metlička

42 Recenze
Sochařská 317/8, 170 00 Praha 7-Bubeneč
  • Bezbariérové parkování
Good Mood Food Křižíkova 70/67, 186 00 Karlín

Good Mood Food

24 Recenze
Křižíkova 70/67, 186 00 Karlín
GASTROEXPERIENCES • INSPIRATION BY COOKING • FOOD THERAPIES FOOD AS A STORYTELLER • CONSCIOUS EATING We percieve food as a great communication tool though which one can discover the world. We organize authentic joint cooking, create thematic food events and present the preparation and establish new friendships
  • Bezbariérové parkování
Ola Kala Husitská 56, 130 00 Praha 3-Žižkov

Ola Kala

17 Recenze
Husitská 56, 130 00 Praha 3-Žižkov
Naučíme vás připravovat osvědčená tradiční jídla i náročné kulinářské speciality. Vyzkoušejte výjimečné kurzy vaření Ola Kala a staňte se mistry kuchyně.
  • Bezbariérové parkování
Sladkosti s radostí - cukrářské kurzy Famfulíkova 6, 182 00 Praha 8

Sladkosti s radostí - cukrářské kurzy

12 Recenze
Famfulíkova 6, 182 00 Praha 8
Joomla!
  • Bezbariérové parkování
Paulus Catering Envelopa Office Center, tř. Kosmonautů 1221/2a, 779 00 Olomouc

Paulus Catering

10 Recenze
Envelopa Office Center, tř. Kosmonautů 1221/2a, 779 00 Olomouc
Jsme cateringovou společností se špičkovým gastronomickým týmem, v čele s šéfkuchařem Romanem Paulusem. Disponujeme nejmodernějším technickým zázemím a bohatými zkušenostmi z domácí scény i ze zahraniční. Zajistíme pro Vás catering na v Olomouci a okolí.
  • Donáška
  • Vyzvednutí venku
  • Jídlo s sebou
  • Jídlo na místě
Gourmet Academy by Potten & Pannen - Staněk Vodičkova 2, 110 00 Nové Město

Gourmet Academy by Potten & Pannen - Staněk

31 Recenze
Vodičkova 2, 110 00 Nové Město
Prémiová škola vaření Gourmet Academy by Potten & Pannen - Staněk
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Gurmandie s.r.o. Pístov 41, 586 01 Jihlava

Gurmandie s.r.o.

16 Recenze
Pístov 41, 586 01 Jihlava
Pořádáme kurzy vaření pro začátečníky, pokročilé i profesionály. Gurmandie, to je škola vaření pro každého. Vyzkoušejte kurzy vaření Vysočina
  • Bezbariérové parkování
CATERING ŠAFRÁN Josefská 230/11, Trnovany, 415 01 Teplice

CATERING ŠAFRÁN

15 Recenze
Josefská 230/11, Trnovany, 415 01 Teplice
Catering z lokálních surovin, které sami vybíráme u malých místních farmářů, pěstitelů a producentů. Jsme tým nadšenců a tvoříme kuchařský tým cateringu Šafrán se sídlem v Teplicích. Poskytujeme top cateringové služby v téměř bio kvalitě a jsme no waste catering. Z poctivých surovin. Naši dodavatelé jsou lokální čeští farmáři. Věříme, že vařit a péct se dá i bez éček, glutamátů a jiných „šidítek“. Občerstvení do kanceláře na poradu, školení nebo oběd pro celý tým. Catering Šafrán nabízí burgry, croissanty, saláty, dezerty, maso, bezlepkové a vegetariánské pokrmy. Potěšte své zaměstnance skvělým jídlem na vaši firemní akci. Využijte cateringových služeb od profesionálů s mnohaletými zkušenostmi v Praze. Nabízíme bankety, rauty, firemní večírky i zahradní party. Catering v Praze, Berlíně, Mnichově, Budapešti a dalších metropolích. Profesionální stravování v nejlepších lokalitách v maximální možné míře. Tradiční i netradiční formy cateringu pro jakoukoliv příležitost. Od cateringu na míru po pořádání svateb. Live cooking, rauty, koktejly, recepce a další.
  • Donáška
  • Bezbariérový vstup
  • Debetní karty
  • Platební karty
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Genderově neutrální toalety
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
  • NFC platby
  • Vyzvednutí venku
  • Bezbariérové posezení
  • Jídlo s sebou
  • Bezkontaktní rozvoz
Ola Kala Korunní 1779/115, 130 00 Praha 3-Vinohrady

Ola Kala

67 Recenze
Korunní 1779/115, 130 00 Praha 3-Vinohrady
Naučíme vás připravovat osvědčená tradiční jídla i náročné kulinářské speciality. Vyzkoušejte výjimečné kurzy vaření Ola Kala a staňte se mistry kuchyně.
  • Bezbariérový vstup

Doporučené recenze





Jaroslav Mida
21.10.2023
Ola Kala
Kurz francouzske kuchyne- krasne misto, utulni, menu vyborne koncepce navrzene. Pocas celeho vareni degistace vina, coz bylo prijemne. Byli jsme na jinem kurzu od jineho provozovatele, kde nas bylo jen 6, tady 15. Vysledek je, ze se hlavni kuchar nestiha a nemuze vsem venovat, a radit individualne.Na tomto kurzu taky bylo hodne casti menu, kde to uvaril hlavni kuchar a my jsme jen pomahali/dodelali neco. Opet asi zpusobeno mnozstvim lidi.
Hanka xx
20.10.2023
Kulinářská Akademie Grosseto
Velmi dobře vedený kurz, profesionální přístup, perfektní a milá lektorka. Vše kazí naprosto nedostačující časový prostor. Z důvodu časového nedostatku byly využity kupované a předem připravované polotovary, které snížily vysokou kvalitu kurzu.
Andrea Doležalová Kovářová
18.10.2023
Paulus Catering
Nechali jsme si dovezt jidlo na svatebni raut. Domluva s pani Besedovou byla skvela, byla moc ochotna, ve vsem nam vyšli vstříc. Jidlo dovezli dva mladi kluci, kteri byli velmi prijemni a usmevavi. A to jidlo... O muj boze to byla dokonalost. Vse dokonale udelane, vyborne vychucene a mnozstvi bylo az az. Priste urcite zase jen odsud jidlo. Dokonale. Dekujeme.
Jan Matejka
16.10.2023
Kulinářská Akademie Grosseto
Perfektní kurzy vaření, super organizace, dobře zařízené, příjemný personál.Z kurzu jsem opravdu nadšený a určitě se budu vracet.
Marek Šabo
16.10.2023
SaSaZu Restaurant
Great variety of Asian foods with modern take. I especially loved the crab and the dessert. Place has a very nice, darkish atmosfere. We enjoyed our 6 course dinner very much. Food is around 500 CZK per item, which is usually a sampling plate for 2 people to share. Overall, with drinks, expensive, but worth it.
Jakub Mazal
15.10.2023
Lightstyle
Pro výběr spotřebičů jsem nemohl vybrat lepší místo - p. Kašťák i p. Antes byli moc vstřícní, trpěliví, vysvětlili rozdíly technologiemi a jejich pro a proti. Doporučili sestavu spotřebičů, kterou následně výhodně nacenili.
Ladislava Vrtišková
15.10.2023
Vaření Soukup
Vše bylo skvělé ☺️
David Cermak
15.10.2023
Škola vaření Chefparade
Course about baking pork ribs and chicken wings was much better than I expected. Everybody was preparing anything the whole time and when were the ingrediends comming together one by one, some mistakes were shown on them. There was focus on how things should be done and what to do/not to do. It was important to ask for additional things that you do not know and chef was very pleasant and entertaining by all means. I must say that I thought that I can do great ribs and wings already but many things we were told and shown pushed me to see other level. Saw many videos but to try some things with experienced chef is much more effective and can be very entertaining. There was additional focus on as I see it as Important things, mainly regarding safety for us and the tools. Nobody was commenting how precisely your lettuce is cut for example but we were teached how it should be cut properly. I was surprised and interested many times during the lesson. Chef shared many experiences and views to many different foods, methods and everything that came to discussion. Focused so nobody is lost during the cooking but gave everybody freedom to enjoy it, it was really entertaing experience with no stress. Must say that I enjoyed the atmosphere and it was fun with other attendants even if you know nobody before the lesson. We were all leaving with very good mood and were thankful for the lessons and awesome food.
Marika Čupa
13.10.2023
Studio Metlička
Naše děti Studio Metlička milují. Děti navštívily už tři kurzy pečení a jsou nadšené. Lucka to s dětmi báječně umí, má skvěle vybavené kuchyňské studio. Jsme nadšení, že děti dělají vše samy, na posledním kurzu pečení vánočního cukroví děti dokonce samy pletly vánočku, měly ji dokonce lepší, než jí mívám já :-) Vřele doporučujeme :-)
Anna Vrkoslavova
13.10.2023
Kuchaři do domu s.r.o.
Výborný catering