Dodavatel fontán

Seřadit: Nejlépe hodnocené




KTS-AME s.r.o. Karla Čapka 60, 500 02 Hradec Králové

KTS-AME s.r.o.

64 Recenze
Karla Čapka 60, 500 02 Hradec Králové
Realizujeme fontány, kašny, jezírka, soukromé, plavecké a rehabilitační bazény, koupaliště, wellness, úpravny a filtrace vody a mnoho jíných vodních technologií
  • Bezbariérový vstup
  • Debetní karty
  • Platební karty
  • NFC platby
Lentus Agilis, s.r.o. 691 09 Vrbice

Lentus Agilis, s.r.o.

0 Recenze
691 09 Vrbice
Naše firma nabízí služby v oblasti realizace fontánových technologí a vodních atrakcí, svařovaných plastových bazénů.
  • Bezbariérové parkování

Doporučené recenze





pavel stanek
09.09.2023
KTS-AME s.r.o.
Pestrý výběr různých elektrosoučáste5, velmi dobrý servis čerpadel, ochotná obsluha
Olaf Hranolky
01.09.2023
KTS-AME s.r.o.
Velká ochota obchodu. Zakoupil jsem zde CD mechaniku pro opravu přehrávače. První měla bohužel vadu. Obchod mi bez řečí či vytáček hned zaslal jinou, která již funguje. Vzhledem k tomu, že jsem pouze amatér, který opravu zkusil svépomocí, a nikoli profesionální opravář, mě přístup velice mile překvapil. Moc děkuji.
Radoslav Tichý
20.08.2023
KTS-AME s.r.o.
Jen nastinim situaci. Nejsem elektrikar a po kladne referenci od kamaráda jsem navštívil kamenný obchod společnosti protože jsem potřeboval poradit a poptat součástky na jednoduchý elektrický obvod. Přijdu k pultu kde mě přivítá pani pokladni. Řeknu co potrebiji a ona zmatene ze nevi jak poradit ze se zeptá kolegu. Zacne mluvit za sebe do kanceláře kde sedí X panu u pc. Vsichnisi zacnou vyměňovat zmatene pohledy, načež jeden plešatý pan u PC zvedne oči vysoko v sloup hlasitě si oddechne aby každý viděl jak ho obtěžuje to co jde udělat a jde k pultu. Opět zopakuji ze potřebuji poradit ale drIve než mě pan nechá vůbec do říct co chci, skáče mi do řeči a řve na mě 'konkrétně!!! Konkretne!!.. na další komunikaci nedošlo znechucen personál, neochota pri utery ráno vyslechnout a pomocí, agresivní přístup k zákazníkovi. Za mě byste měli co zlepšovat. ..I když asi jako výdejna sortimentu ok..
Václav Bárta
25.07.2023
KTS-AME s.r.o.
Vřele doporučuji, dnes jsem přišel s velice netradičním problémem, nikde v Hradci nebyli schopni vyřešit. Pán velmi ochotný a pomohl vyřešit k mé naprosté spokojenosti.
Roman Mach
24.07.2023
KTS-AME s.r.o.
Souhlasím s některými názory. Když jsem si byl vyzvednout zboží z objednávky, tak trvalo 5 minut než se někdo obtěžoval se mi v prázdné prodejně věnovat. Dvě osoby seděly u stolu a dělaly že tam nejsou, a dva pomatenci předstírali činnost mezi regály. Naprosto neprofesionální přístup.11.12.2022 - reakce na recenzi po měsíci, ten kdo to psal by si to mohl po sobě třeba přečíst než vypustí do světa text s chybami.A jen tak mimochodem - prostor před pokladnou není zas tak velký a pokud na mě těch 5 lidí kouká, tak nevidím důvod k použití zvonku.
Pavel Kelly
23.07.2023
KTS-AME s.r.o.
Nákup přes eshop naprosto v pořádku, rychlá odpověď na dotaz kdy bude dostupné zboží, které nebylo ihned skladem, rychlé naskladnění zboží, tak jak bylo oznámeno, rychlé odeslání a dodání zásilky zásilkovou službou, cena dopravy naprosto standardní. Zboží je kvalitní a odpovídá popisu. Naprostá spokojenost s obchodem, jednáním, zbožím i dodáním, nemám co vytknout, obchod doporučuji a určitě budu v budoucnu uvažovat o nákupu znovu.
Ilya Bobchinetskiy
22.07.2023
KTS-AME s.r.o.
Vřele doporučuji, děkuji mockrát za pomoc v zjištění konkrétního dílu k opravě. Rychlé dodaní. Naprostá spokojenost.
Kryštof Krejsa
22.07.2023
KTS-AME s.r.o.
E-SHOP s širokou nabídkou zboží, kdo to máte blízko doporučuji i návštěvu prodejny. Ochotný personál, který dokáže trpělivě poradit, pomoci se sehnáním součástek, v mém případě i těsně před zavírací dobou. Profesionálové na svém místě.
Jiří Tesner
21.07.2023
KTS-AME s.r.o.
Opravdoví profesionálové kteří vždy ochotně pomohou, unikátní sortiment.
Luboš Volný
19.07.2023
KTS-AME s.r.o.
Děkuji za rady a následný nákup. Milý personál ochoten poradit, velký výběr často nesehnatelných specialitek a co nemají, seženou. Těším se na další nákup :)