Prodejna erotických DVD

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Prodejna/výdejna www.shopcom.cz Ostrava 3, Tovární 589, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky

Prodejna/výdejna www.shopcom.cz Ostrava

52 Recenze
3, Tovární 589, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky
TELEFONY & TABLETY, CHLADÍCÍ ZAŘÍZENÍ, IT, OFFICE, TV, DOMÁCNOST, ELEKTRO, HOBBY, DŮM A ZAHRADA, PROFI OZVUČENÍ, DROGERIE, HRAČKY, EROTIKA. Osobní odběr zdarma + možnost platby kartou. Splátkový prodej. Doprava zdarma při nákupu nad 5000Kč s DPH. Pojištěn
  • Nákupy v obchodě
  • Dodání tentýž den
  • Pouze hotovost
  • Opravárenské služby

Doporučené recenze





Hana Smrkovská
02.10.2023
Prodejna/výdejna www.shopcom.cz Ostrava
Škoda, že jsem nekoukla na recenze dřív než jsem nakoupila.Odstoupení od smlouvy do 14dnů není možná.Přitom věc pouze cca 2 min vyzkoušena, sluchátka tvarem nesedí a hrají potichu.Přitom u jiného prodejce nebyl problém.Rozhodně nedoporučuji!!!!
Jaroslava Vojtěchová
24.09.2023
Prodejna/výdejna www.shopcom.cz Ostrava
Přišel mi jiný typ zboží, než který jsem požadovala a zaplatila za něj, doručení navíc řešeno přes zásilkovnu, kde mi bylo řečeno, že po rozbalení zboží nelze vrátit zpět. Proč asi. Takže za mě jeden velký podvod a nedoporučuji!
Michal Kodaj
06.09.2023
Prodejna/výdejna www.shopcom.cz Ostrava
objeddnal som si pred 7 dňami veci dostupné v eshope, nič nedorazilo, nedá sa dovolať na tel. čísla, na mail nereagujú - podvodníci - oznámim na obchodnú inšpekciu
Misha
01.09.2023
Prodejna/výdejna www.shopcom.cz Ostrava
Nedoporučuji obchod. Zvolila jsem jej, protože jsem si chtěla koupit obyčejná sluchátka za normální cenu. Ovšem přišly mi sluchátka v plastovém obale, zavázaném gumičkou, což byl první šok.Druhý byl, když jsem je vytáhla ven a sluchátka byla přelámaná u konektorů a sluchátek. Používat se tedy nedají a vracení sluchátek, posílání a investování dalších peněz a času je pro mě nevýhodné.Jediná výhoda byla rychlost odeslání, to je asi tak všechno.Každopádně to je jen má zkušenost, ostatní takovou smůlu zřejmě mít nemusí.
Eva Kántorová
24.08.2023
Prodejna/výdejna www.shopcom.cz Ostrava
Dobrý deň, rada by som vyzdvihla prácu reklamačného oddelenia, s ktorou som bola milo prekvapená v dnešnej dobe. Boli veľmi ústretoví, aj komunikácia z ich strany bola veľmi profesionálna a pomohli mi vyriešiť problém s finančnou úhradou za môj tovar, ktorý som si na tejto stránke po prvý krát objednala. Ďakujem aj touto cestou za vybavenie objednávky.
Pavel Kovač
23.08.2023
Prodejna/výdejna www.shopcom.cz Ostrava
Super
Marek Němeček
14.08.2023
Prodejna/výdejna www.shopcom.cz Ostrava
Přestože má tento obchod dobré ceny, rozhodně ho nemohu ostatním doporučit, ba naopak! Velmi špatné jednání se zákazníkem a nastavené procesy eshopu.Pět dní před Vánoci jsem odeslal a zaplatil objednávku, žádné zboží mi nedorazilo, ani email či SMS. Po Vánocích jsem sám musel volat a zjišťovat, co se děje a bylo mi řečeno, že mi byly vráceny peníze na účet z důvodu vyprodání jedné položky z objednávky a ať si zkontroluji peníze na účtu a nevyžádanou poštu na mailu (kam by mi měla přijít informace) a pošlu jim email, zda peníze došly. V době objednání však položka byla dostupná a nikdo se mnou nekonzultoval zrušení celé objednávky. Takovéto jednání je zarážející!Peníze mi sice opravdu byly vráceny na účet, v nevyžádané poště na emailu jsem žádnou zprávu o stornu objednávky neměl, na následující email o doručení zbývajícího zboží z objednávky nikdo další 4 pracovní dny neodpověděl, telefonicky dostupní jen ve 30% pokusů (jinak nikdo nezvedá), žádná omluva, žádné poděkování za zpětnou vazbu od zákazníka.Never more!
Peta Pitnik
25.07.2023
Prodejna/výdejna www.shopcom.cz Ostrava
Priserna zkusenost, temto vykukum se radsi vyhnete. Prodali mi starou napln do tiskarny, ktera behem chvile uplne vyschla. Buhvi kolik let jim lezela nekde ve skladu. Pokus o reklamaci zahrany do autu jednou generickou vetou s odkazem na obecne podminky a sbohem. Samozrejme vedi, ze u levnejsich polozek se to nevyplati resit. Hnus. Uz aby to tady konecne rozjel Amazon nebo nejake jine slusne trziste.
Sebastian Lacina
25.07.2023
Prodejna/výdejna www.shopcom.cz Ostrava
Nedoporučuji, špatná komunikace, nekalé praktiky