Péče o seniory

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Slunečné stáří - Pečovatelský dům Domanín 272, 696 83 Domanín

Slunečné stáří - Pečovatelský dům

60 Recenze
Domanín 272, 696 83 Domanín
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
PROFICIENT, finance & reality & poradenství Vídeňská 63, 602 00 Brno-střed

PROFICIENT, finance & reality & poradenství

75 Recenze
Vídeňská 63, 602 00 Brno-střed
  • Služby na místě
  • Musíte být objednáni
  • Online schůzky
Ledax o.p.s. Riegrova 1756, České Budějovice 3, 370 01 České Budějovice

Ledax o.p.s.

11 Recenze
Riegrova 1756, České Budějovice 3, 370 01 České Budějovice
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
ŽIVOT 90 - pro seniory a jejich blízké Karoliny Světlé 286/18, 110 00 Staré Město

ŽIVOT 90 - pro seniory a jejich blízké

62 Recenze
Karoliny Světlé 286/18, 110 00 Staré Město
Podporujeme seniory v nezávislém životě, v samostatném rozhodování a účasti na společenském životě podle své vůle a preferencí.
  • Bezbariérový vstup
  • LGBTQ+ friendly
Anvete senior 683 51 Holubice

Anvete senior

27 Recenze
683 51 Holubice
Anvete Senior
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Domov pro seniory Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, p.o. Čujkovova 1717/25, 700 30 Ostrava-jih

Domov pro seniory Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, p.o.

9 Recenze
Čujkovova 1717/25, 700 30 Ostrava-jih
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
SeneCura SeniorCentrum Terezín Kréta 301, 411 55 Terezín

SeneCura SeniorCentrum Terezín

31 Recenze
Kréta 301, 411 55 Terezín
Vítejte v SeniorCentru Terezín. Nabízíme sociální služby Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem - domov zaměřený na péči o seniory trpící Alzheimerovou chorobu či jinou formou stařecké demence. V případě jakéhokoliv dotazu kontaktujte naše pracovníky. Jsme tu pro Vás!
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
SeneCura SeniorCentrum Písek Čelakovského 8, Pražské Předměstí, 397 01 Písek

SeneCura SeniorCentrum Písek

18 Recenze
Čelakovského 8, Pražské Předměstí, 397 01 Písek
Informace o SeneCura seniorském domě Písek. Popis okolí a vybavení našeho domova pro seniory a v Písku v Jihočeském kraji . Přečtěte si více o našem centru nebo nás kontaktujte a my vám rádi zodpovíme jakýkoliv dotaz.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
SeneCura SeniorCentrum Kolín Smetanova 1000, 280 02 Kolín

SeneCura SeniorCentrum Kolín

27 Recenze
Smetanova 1000, 280 02 Kolín
Informace o SeniorCentru Kolín. Popis okolí a vybavení našeho Domova pro seniory a Domova se zvláštním režimem v Kolíně ve Středočeském kraji. Zjistěte více o našem centru nebo nás kontaktujte a my vám rádi zodpovíme jakýkoliv dotaz.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Centrum služeb pro domácnost, s.r.o. Sokolovská 366/84, 186 00 Karlín

Centrum služeb pro domácnost, s.r.o.

7 Recenze
Sokolovská 366/84, 186 00 Karlín
Co obnáší práce pečovatele nebo pečovatelky v Německu? Pomáhání doma, v běžném dni: oblékání, hygiena, vaření, běžný úklid, procházky atp.
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly

Doporučené recenze





Mirek Clep
23.10.2023
Slunečné stáří - Pečovatelský dům
Naše babička chodila o berlích. Následkem pádu si způsobila zranění a skončila v nemocnici, kde přestala chodit úplně. Potřebovala 24 hodinovou péči, kterou jsme jí nedokázali poskytnout. Hledali jsme zařízení až jsme náhodně narazili na Pečovatelský dům Slunečné stáří v obci Domanín. Komunikace s majitelkou byla na jedničku a babičku nám vzali. První setkání s paní majitelkou, personálem, usmívajícími klienty a prohlídkou domu, nás utvrdilo v tom, že bude o naši babičku dobře postaráno. Přístup personálu je lidský, milý s úctou ke stáří. Domácí strava, oslavy narozenin, grilování na terase, no prostě to tam žije. S naší babičkou 3x týdně provádí rehabilitaci chůze, aby se dostala do stavu jak chodila. Víme, že to naší babičce domov, kde žila nenahradí protože domov je jen jeden, aleSlunečné stáří se tomu přibližuje. Děkujeme.
Beth Al-Radi
23.10.2023
ALZHEIMER HOME Zátiší
Exemplary care and top service! Big thanks to all the staff for taking extremely good care of our loved one.
Klára Michaela
21.10.2023
SeneCura SeniorCentrum Klamovka
Jsem spokojená, o maminku se mi starají skvěle, je ještě vitální a nemůže si to vynachválit, ale hlavně ji mám nablízku.
Matouš Jemelka
20.10.2023
PROFICIENT, finance & reality & poradenství
Doporučuju. Rychlá a jasná komunikace. Pan Janeček mi pomohl najít hypotéku za lepších podmínek, než bych to zvládl sám. Dal mi na výběr z několik možností. Vyjasnil mi veškeré mé dotazy a průběžně pro mě připravil veškeré nutné materiály nejen pro sjednání, ale i čerpání hypotéky, atd.
Kateřina Pošmourná
20.10.2023
SeneCura SeniorCentrum Terezín
Děkujeme za velmi příjemné posezení při svíčkách. Atmosféra i prostředí bylo skvělé a šéfkuchařka si za jídlo zaslouží obrovskou pochvalu. Pošmourný Josef, Luděk a Kateřina
Daniel Bubník
20.10.2023
SeneCura SeniorCentrum Olomouc
Pakliže máte své blízké rádi, sem je rozhodně nedávejte. Byznys se stářím v přímém přenosu. Víc bych to asi nerozmazával...
Marcela Gomolová
18.10.2023
PROFICIENT, finance & reality & poradenství
V návaznosti na vyznění reakce Hypotéky Janeček na recenzi Martina Šmíry si dovolím doplnit, že dva účely hypotéky Vám byly známy již od samého počátku. Z Vaší strany jsme byli ubezpečeni, že to nebude problém a máte s tím bohaté zkušenosti, čímž jste nás nalákali ke spolupráci.Očekávali jsme tudíž, snad zcela legitimně, že věc bude zpracována pro nás co nejvýhodněji a s dostatečnou péčí. Že s námi budete komunikovat, a dbát na to, aby bylo dosaženo cíle k oboustranné spokojenosti, což dle mého zahrnuje zejména právě vysvětlení možných rizik, atd. Bohužel jsme se dočkali převážně jen přeposílání e-mailů mezi námi a bankou, což celý proces výrazně zpomalilo. Nebyli jsme ani upozorněni na to, že by mohly nastat nějaké komplikace, ani že by mohlo dojít ke zhoršení sazby či jiných negativních důsledků, pokud se nestihne věc projednat v nějaké dané době a že je vůbec nějaká doba stanovena.Smluvní dokumentaci o obsahu několik desítek stran jsme obdrželi s upozorněním, že pokud se smlouva nestihne podepsat do 3 dnů, sazba se ještě zhorší. Další podmínky hypotéky nám nebyly vůbec sděleny, natož pak vysvětleny. Nejzávažnější otázky jsme se snažili objasnit v bance před podpisem smlouvy, nicméně s paní úvěrářkou jsme se nesetkali, tudíž většina dotazů zůstala nezodpovězena.Přínos Hypoték Janeček musím proto hodnotit negativně.
Simona Johnova
16.10.2023
SeneCura SeniorCentrum Terezín
V Domově seniorů mám tatínka od března letošního roku.Zařízení jsme vybrali proto,že se tam narodil a také kvůli krásnémua velkému lesoparku,kde tatínek tráví hodně času.Tatínek je tam velice spokojen a my také.Péče je perfektní,personál milý,usměvavý,všude čistoa voňavo.Tatínek si chválí i kuchyni,jídlo mu chutná,je pestré ,jídelna vždy pěkně prostřena.A ještě bych moc chtěla pochválit výzdobu celého zařízení,hlavně v době svátků.Jako rodina moc děkujeme za skvělou péči a úžasný personál
Dana B.
15.10.2023
SeneCura SeniorCentrum Terezín
Večeře při svíčkách byl nezapomenutelný zážitek, který nám připravili zaměstnanci SeneCura Centra. Velmi krásná výzdoba stolů, vynikající jídlo, které by mohlo konkurovat leckteré drahé restauraci (a s přehledem by vyhrálo, protože bylo připraveno s láskou) a hlavně obsluha, která měla stále úsměv ve tváři...Nejhezčí vánoční dárek, za který ze srdce děkujeme! Vážně bych nikdy neřekla, že je možné najít takovéto zařízení, kde se člověk cítí jako doma. Měli jsme prostě štěstí...
Tomáš Sojka
15.10.2023
SeneCura SeniorCentrum Kolín
Velice profesionální péče, skvělé prostředí. Prostě jako doma.