Prodejna kouzelnických potřeb

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Penzion Najdek Najdek 35, 377 01 Lodhéřov

Penzion Najdek

42 Recenze
Najdek 35, 377 01 Lodhéřov
  • Donáška
  • Bezbariérový vstup

Doporučené recenze





Culinka (Culinka)
17.10.2023
Penzion Najdek
Velice děkujeme za nezapomenutelný týden v Penzionu Najdek. Je pravda vše co je za poslední dobu psalo v recenzích. Je to ráj na zemi, úžasný budoucí majitelé a jejich přátelé, výborná kuchyně, splněné každé přání ještě dřív než bylo vysloveno, čisto, klid, ryby, udírnička, nádherný čistý koupací rybník s molem a písčitým dnem, a mnoho a mnoho dalšího, prostě ráj. Určitě se tam vrátíme a už teď se na to těšíme. Děkujeme
Petra Bor
15.10.2023
Penzion Najdek
Penzión na pěkném i když dost opuštěném místě. Sice nekuřácke prostředí, ale obsluha v restauraci kouří, když tu nikdo není. Pokoje ujdou, jídlo moc dobré a obsluha přátelská, i když slíbí víc, než pak splní. Byli jsme tu v zimě, není to daleko od sjezdovek tak akorát od sjezdovek pro děti a nenáročné lyžaře.V létě tu musí být krásně.
Hana Kopecká
10.10.2023
Penzion Najdek
V penzionu jsme byli na 3 dny s manželem,v polovině září.Ano penzion a vybavení je takzvaně RETRO.To jsem ale věděla když jsem pobyt objednávala.Pokojík malý,ale útulný a hlavně čistý.Jediná výtka byla k šoupacím dveřím u toalety.Snídaně i večeře perfektní,nádherné ticho a klid.Kdo chce úplně vypnout od všeho a všech vřele mu doporučuji
Dana Šantrůčková
30.09.2023
Penzion Najdek
Do penzionu jsme se po letošní letní dovolené s vnoučaty opětovně vrátili teď na podzim, a to i s našimi známými. Vytrvalí rybáři měli i úlovky u nedalekého soukromého rybníka, ostatní jsme putovali po okolí Jindřichova Hradce, včetně návštěvy bazénu. S dětmi jsme byli i v Houbovém ráji, prostě velmi pěkná oddychová a pohodová dovolená. Mohu za nás určitě poděkovat paní Kristýně a panu Václavovi za vstřícný a velmi ochotný - přímo domácí přístup. Ano penzion není pětihvězdičkový, ale čistý a útulný je. Náš pejsek si tu také užil volné pobíhání - měl i chuť honit koně, ale zvykl si na ně, my relax a děti houpačky a krásné prostředí. Určitě se sem, jak to jen půjde, rádi vrátíme nejen kvůli pěknému prostředí ale i milým provozovatelům. Šantrůčkovi z Libčic n.Vlt.
Marcela Ježková
02.09.2023
Penzion Najdek
Na dvojlůžkovém pokoji č. 3 mi nejvíce vadily zašupovací dveře na WC , které nedovíraly !!! . Já i partner potřebujeme na WC klid !!!!! Také chybí háčky na pověšení ručníků a osobních věcí! Jídlo bylo dobré, obsluha vstřícná. Jinak tam byl klid a hodně hub.
Klaudie Kozumplíková
08.08.2023
Penzion Najdek
Původně jsem nechtěla psát dobrou recenzi,protože v penzionu nenajdete nic z toho,co nabízí.Krom rybaření a dobrého připojení na wifinu :) Sauna,bazén a hřiště na tenis a nohejbal jsou ve stavu nepoužitelném-bazén v louce připomíná spíš rozpadlou silážní jámu.Udírna na ryby-nooo má také svoji slávu dávno za sebou...Kdo tam pojede kvůli koním,také nepochodí.....koně tam jsou,ale k penzionu nepatří....vyžití pro děti taky nic moc-pískoviště a dvě houpačky.....Okolí penzionu je neupravené a metrový plevel v záhonech také nedělá moc dobrý dojem. Docela dost mě naštvalo,že nic z toho,co majitel nabízí,prostě nefunguje a nebo tam vůbec není!!To beru jako klamání zákazníků!!!Pokoje pěkné,čisté-leč bez TV-což by asi až tak nevadilo,kdyby tam byla možnost jiných aktivit......Co mě naopak nadchlo a tak trošku vyvážilo všechny nedostatky:úžasný přístup správců a personálu.Výborné jídlo-ať snídaně-za ty by se nemuseli stydět ani v hotelech-bufet bohatý-večeře velice chutné,velké porce....ceny nápojů jsou lidové-a ochota a vstřícnost personálu byla opravdu na víc než 5 hvězdiček.....To samé rybaření-rybník je dobře zarybněný-kapříci okolo 50cm.....Trofejní úlovky ale rozhodně nečekejte :)Přeji Kristině a jejímu manželovi,aby se vše povedlo-děkuji za hezkou dovču a hlavně jejich přístup k hostům,kde nic není problém......Moc jim fandím v dalším podnikání-osobní sympatie a interní věci a jejich podnikatelský záměr,ale nemají nic společného s hodnocením-a současným stavem a nabídkou majitele na všech slevových stránkách. Recenzi jsem napsala objektivní a podle současného stavu a skutečnosti.Na požádání pošlu aktuální fotky,které nejdou všechny přidat :)
Don Sardon
01.08.2023
Penzion Najdek
S přihlédnutím k ceně pobytu lze přehlédnout některé nedostatky v ubytování.Např. sádrokartonové stěny mezi pokoji, které nejspíše vznikly předělením větších místností, asi hluk od sousedů moc neizolují(naštěstí jsme sousedy na pokoji neměli). Příliš malá toaleta, na které se nejlépe sedí, když máte otevřené dveře do pokoje.Co se týká stravování, večeře spíše průměrné, které však vyvážily bohaté snídaně. Personál příjemný a ochotný.Okolí penzionu hezké a tiché.Pokud hledáte klidné a nenáročné ubytování s hezkým okolím, lze tento penzion doporučit, pokud jste zvyklí na vyšší standart s TV na pokoji, pak se poohlédněte jinde.
Ranjan Rampal (Viki)
27.07.2023
Penzion Najdek
To je Pěkný hotel a příjmeny přírodní místo pro rodiny a romantické chvile.1 and half hour away from Prague with auto car.It is Beautiful small hotel, with its Own Lake for FISHING, near to small forest for cycling, walk, MUSHROOM hunting, for collecting Blueberries and strawberries.A Věry HAPPY family is taking care of it and guests stay. Make good food, majorly natural food grown by themselves or from nearby, have there own fishes.I am vegetarian so was served even good veg food, which is amazing.Fully happy, even had my first fishing experience here and caught 2 fishes, one big one and let them go back to there home.Just amazing.
Jana Bukvaldová
23.07.2023
Penzion Najdek
Spokojení Brňáci: Když k rybníku tak do penzionu Najdek, když na houby, tak do penzionu Najdek, když za klidem a pohodou, tak do penzionu Najdek, když ..................tak do penzionu Najdek. Nedávno tento objekt převzali úúúžasní lidičky. A i když některé naše přání byla neskromná - nic nebylo problém - naopak, naše přání bylo předem splněno. Pokojíčky útulné a čisté, rybník romantický - skvělý na koupání, s možností chytání ryb. No a žrádlo fantastické (slušně se to říct nedá, protože jídlo bylo víc než chutné). Moc držíme novým majitelů palce při realizaci všech jejich plánů. zaslouží si to nejen penzion, ale především noví majitelé - jsou skvělí. Děkujeme