Dealer vozů MG

Seřadit: Nejlépe hodnocené




AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI Studenec 291, 512 33 Studenec

AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI

115 Recenze
Studenec 291, 512 33 Studenec
Jsme firma specializující se na autorizovaný prodej nových, předváděcích, referenčních, ojetých a servis vozů značek Mitsubishi a MG.
  • Donáška
  • Nákupy v obchodě
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Debetní karty
  • Kreditní karty
  • Platební karty
  • NFC platby

Doporučené recenze





Kateřina Keslerová
22.10.2023
AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI
Sehnat v této době malé auto není vůbec nic lehkého. Proto jsme se chtěli podívat na nový Space Star. Nejen že měli auto vystavené, ale také bylo dostupné téměř okamžitě. Prostředí velmi příjemné, prodejci skvělí.Při přebírání auta jsem dostala instruktáž k základním funkcím a perfektně přichystanou dokumentaci jak k autu, tak k pojištění.Z auta jsem nadšená, je přesně podle mých přestav. Pohodlné, zvenku malé, se spoustou prostoru uvnitř. Jsem moc ráda, že mým domovským servisem je právě Studenec s tak příjemným personálem. Děkuji, budu se k vám ráda vracet.
Rita Kosejkova
20.10.2023
AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI
Přes to, že byl pátek a skoro 17 hodin ujali se našich mirne zaseklých brzdových destiček, které piskaly celou cestu z Prahy až do Studence. Byli velice ochotni, oprava cca půl hodiny a cena za opravu ve zn servisu překvapivá 300 Kč prostě úžasné
Dalibor Blaha
14.10.2023
AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI
Ochotný a profesionální personál, příjemné prostředí
Stanislav Lelek
27.08.2023
AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI
V Auto Junek jsem před rokem kupoval auto. V průběhu roku se vyskytl vzácný problém s netěsností baterie. Byla bez řečí vyměněna za novou. Dnes jsem absolvoval první servisní prohlídku. Vše proběhlo přesně jak bylo domluveno. Ochotně se věnovali i sebemenším drobnostem, které jsem si na ně vymyslel. Po dobu servisu mi zapůjčili zdarma náhradní vozidlo stejné kategorie. Na závěr mi auto zdarma omyli a vyluxovali. Cena servisu byla přesně taková, jaká byla dopředu avizovaná, a byla v porovnání s jinými servisy zcela přiměřená. Při tisku faktury se technik zarazil, a sdělil mi, že mám nárok ještě na nějakou slevu. Dodatečně jsem zjistil, že dolili i směs do ostřikovačů, za což mi v Citroenu naúčtovali 155 Kč. V Auto Junek zdarma. S čistým svědomím doporučuju.
Ivan Bureš
22.08.2023
AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI
Ochotný a vstřícný přístup personálu. Pokud někdy zase budu potřebovat pomoct s vozem , rád se na ně znovu obrátím.
Blago Banov
19.08.2023
AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI
Jednání se zákazníkem - parádní ! Pan Puš a paní Plecháčova jsou opravdoví profesionálové, odpověděli na všechny otázky, dobře znají svou práci. Doporučuji všem, který chtějí koupit Mitsubishi, nebudete litovat. Co slibili, to taky udělali. Auto jsem dostal dokonce o dva dny dřív! Moc jim děkuji!
Martina Dostalova
24.07.2023
AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI
Perfektní práce, od objednání a prezentace vozu, až po předání nového vozu do užívání. Včetně převedení vysvětlení, přípravy všech papírů až po konečné podání ruky. Vše v naprostém klidu a s úsměvem
Zdenek Suchanek
23.07.2023
AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI
Příjemné a profesionální vystupování. Celý kolektiv jedná se zákazníkem mile a jeho snaha je podat ty nejlepší a kvalitní informace o kupovaném voze. Čas strávený v této prodejně je velice příjemný. Proto AUTO JUNEK vřele doporučuji.
Jan Lochman
23.07.2023
AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI
Domácí prostředí autosalonu rozhodně není na škodu. Vstřícný a ochotný personál, několik vystavených vozů dvou značek, takže výběr opravdu veliký. Technicky erudovaný obchodní zástupce je připraven odpovědět na veškeré otázky aniž by působil unaveně co naopak vtíravě. Rozhodně nadprůměrný zážitek a toho si dnes je třeba vážit :-)
Michal Přikryl (Svobodné cesty)
13.07.2023
AUTO JUNEK, auta MG a MITSUBISHI
I very good experience with car service but vehicle sales were bad (my experience). Very good customer service.A bored employee without interest in the customer. A test drive was not offered to me. In the end, I bought my new car elsewhere.