Cestovní kancelář specializovaná na poznávací zájezdy

Seřadit: Nejlépe hodnocené




CZTransfer Nušlova 2295/55, 158 00 Praha 13

CZTransfer

25 Recenze
Nušlova 2295/55, 158 00 Praha 13
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Genderově neutrální toalety
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
  • Bezbariérové posezení
COOL TOUR AGENCY Valeon Praha s.r.o. 21, Václavské nám. 831, Nové Město, 110 00 Praha

COOL TOUR AGENCY Valeon Praha s.r.o.

16 Recenze
21, Václavské nám. 831, Nové Město, 110 00 Praha
Экскурсионное агентство Cool Tour Agency. ✔Большой выбор программ. ✔Скидки при оплате заказа онлайн. ✔Угодим даже самым требовательным клиентам! ➤Звоните прямо сейчас: ☎+7 (495) 974-15-47 (Москва), ☎+420 776712679 (Прага)!
  • Debetní karty
  • Platební karty
  • NFC platby
Чешский трансфер Husitská 502, 130 00 Praha 3-Žižkov

Чешский трансфер

18 Recenze
Husitská 502, 130 00 Praha 3-Žižkov
Чехия без переплат. Самые дешёвые трансферы и поездки в Аэропорт Праги, Отели Праги, Карловы Вары, Марианские Лазне. Экскурсии. Персональный гид. Такси.
  • Bezbariérový vstup
  • Služby na místě
  • Vhodné pro děti
RideAny Haškova 7, 170 00 Praha 7-Holešovice

RideAny

18 Recenze
Haškova 7, 170 00 Praha 7-Holešovice
Jezdit se dá na čemkoliv. My nejčastěji jezdíme na surfu nebo na lyžích, ale neodoláme ani sklouznutí na bobech nebo projížďce na pštrosovi.
  • Služby na místě
  • Musíte být objednáni
  • Online schůzky
Prague Guide & Tours - Custom Travel Services

Prague Guide & Tours - Custom Travel Services

14 Recenze
Prague guide - private tours and small group tours. Local licensed tour guides. Recommended by TripAdvisor travelers. Hotline: +420 773 103 102.
  • Služby na místě
  • Online schůzky
Cestovní agentura KIORA Labský Palouk 495, 530 09 Pardubice II-Polabiny

Cestovní agentura KIORA

6 Recenze
Labský Palouk 495, 530 09 Pardubice II-Polabiny
Zájezdy do celého světa na jednom místě. Dovolená nákup online z pohodlí domova. Zájezdy německé cestovní kanceláře za výhodné ceny.
  • Bezbariérový vstup
Карловы Вары - INFOGID.cz 12, Horova 2017, 360 01 Karlovy Vary

Карловы Вары - INFOGID.cz

8 Recenze
12, Horova 2017, 360 01 Karlovy Vary
Лечение в Карловых Варах: отзывы санаториев и спа-отелей, цены на 2018 год. Туры в Карловы Вары, цены на санатории в 2018 году. Лечение в Карловых Варах. Как выбрать санаторий в Карловых Варах? Как забронировать номер в санатории Карловых Вар? Лечение термальной минеральной водой в Карловых Варах. Популярные процедуры в санаториях Карловых Вар, Гидротерапия. Санатории 4* в Карловых Варах, цены с лечение и питанием на 2018 год. Карловы Вары санатории 3*, цены 2018 с лечение и питанием. Экскурсия из Карловых Вар в Париж. Экскурсия по Карловым Варам.
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
  • Průkazové fotografie
KRASIM TOUR, spol. s r.o. Husova 1286/29, 586 01 Jihlava

KRASIM TOUR, spol. s r.o.

11 Recenze
Husova 1286/29, 586 01 Jihlava
Cestovní kancelář Krasim Tour
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Adventure road Soběchleby 110, 438 01 Blšany

Adventure road

22 Recenze
Soběchleby 110, 438 01 Blšany
Adventure road trip - a travel company that specializes in creating unique trips around the world. Our experienced team of travel experts will help you customize your journey to make it a truly unforgettable experience. From cultural sightseeing to advent
  • Jídlo s sebou
  • Jídlo na místě

Doporučené recenze





Aneta
23.10.2023
Lm Holiday, S.r.o.
Dobrý den, od Lm Holiday jsme si (ještě z ČR) zamluvili výlet do Káhiry z Makadi Bay. Společnost nám výlet posunula ze středy na čtvrtek, kdy jsme bohužel ze zdravotních důvodů nemohli odjet. Vzhledem k sobotnímu odletu jsme se obávali, že již výlet nestihneme, ale společnost nám po domluvě zajistila výlet v pátek, kdy běžně do Káhiry nejezdí. Za výlet jsme o něco připlatili, ale byl privátní. Výlet jako takový byl skvělý. Mikrobus byl moderní, čistý a řidiči byli moc milí. Doprovázel nás průvodce, který si nechal říkat Eda. Průvodce uměl krásně česky, věděl velké množství informací a zařídil vše, co bylo potřeba. Snažil se, abychom se dostali na místa, ze kterých jsou památky hezky vidět. Vše bylo naplánované a načasované. O službách navíc jsme dopředu věděli a mohli se rozhodnout, zda je využijeme (plavba po Nilu, velbloudi u pyramid). Komerční zastávky byly jen dvě, papyrus a suvenýry u pyramid, obě jsme mohli vynechat. Lm Holiday doporučujeme.
Radek Cupák
23.10.2023
Cestovní agentura Olympia Travel
Chtěl bych tímto moc poděkovat p.Pitašové za skvělý výběr lokace pro naši dovolenou na Fuerteventuře. Klidný, příjemný hotel Taimar s dobrou kuchyní plnou mořských plodů, bazénem a příjemným personálem. Určitě využijeme vaši CA i v budoucnu.
Nikolay Sudakov
23.10.2023
CZTransfer
Привет всем! Нашли транфер на фейсбук. Заранее дали даты прибытия и отлета и адрес отеля. Наш рейс задерживался,что изночально мы сообщили нашему водителю Дмитрию. По прибытию в Прагу,наш водитель дождался нас ,помог донести наши вещи. По дороге до отеля рассказал про город,как ориентироваться в ценах. В день отлета приехал Дмитрий пораньше,чтоб мы не застряли в пробке". Порекомендовал приятелю
Johana Cvrckova
23.10.2023
Siam Travel
S CK Siam jsem před nedávnem cestovala do Dominikánské republiky a vše bylo perfektní, od servisu před koupí, kdy se nám pracovník CK věnoval s plným nasazením, po samotný zájezd a delegátku, která i v této nelehké době dokázala velmi flexibilně zareagovat na nařízení vlády, která se mění snad každým dnem, a zajistit potřebné testování na covid přímo na hotelu. Vše bylo profesionální a byla to příjemná zkušenost. Vřele doporučuji :-)
sa pet
23.10.2023
Mgr. Zdeněk Chupik
Ďakujeme za príjemý zážitok a rozšírenie nášho obzoru vedomostí týkajúcich sa histórie mesta Olomouc, ktoré nám priblížil sprievodca Mgr. Zdeněk Chupík. - Turisti z Bratislavy, Slovensko.
Josefína Černá
23.10.2023
RideAny
Super camp organizovaný bezva lidmi. Program promyšlený do posledního detailu. Krásná příroda a okolí už jen jako bonus))
Pavla Seifertová
23.10.2023
CK True Travel
S přítelem jsme se rozhodli vzít v zahraničí, konkrétně na Novém Zélandu. Před svatbou jsme pobývali delší dobu mimo náš rodný domov. Byla jsem trochu bezradná, kde začít s plánováním svatby a náhodou jsem narazila na cestovní kancelář True Travel a zkusila ji oslovit. Paní Vlaďka Kennett mi se vším ochotně pomohla a poradila. Svatba byla úžasná! Nezapomenutelný zážitek, děkujeme! Vřele doporučuji ;)I recommend this company. We had the best wedding in New Zealand a week ago. Thanks Vladka Kennett for help and advices! She is amazing! We enjoyed everything so much (makeup, hairstyle, ceremony, taking photos, views). Extraordinary!
Shannon Smith
22.10.2023
Northern Hikes
My partner and I did this tour yesterday and it was lovely. Lenka our guide was very nice and showed us a great time. We went to both the German and Czech side of the national park and it was beautiful. Driving through the park and country was also one of our favorite parts of our trip. We stopped for lunch midway through which was also fantastic and Lenka even packed us some tea and mulled wine for our hike to the top of the rock formations. Highly recommend.
Jiri Strelec
22.10.2023
Čedok
Slecna prijemna, ale neporadi jen honem honem a zbohem. A to se ptate na zajezd za 100 tis cca. Kde jsem byl rozhodnutej zajezd zakoupit, jen stacilo trosku ochoty neco vysvetlit atd.Je ro škoda protoze koupim tam kde poradi a venuji se me...
Vlasta Zikešová
22.10.2023
CK Go2 Australie
Počátkem března letošního roku jsem se vrátila z poznávacího zájezdu Austrálie - Nový Zéland pořádaného CK GO2 a ráda bych touto cestou poděkovala za perfektně sestavený program, vyřízení všech cestovních formalit, individuální přístup ke klientům a šťastnou ruku při výběru průvodců.Tuto CK mohu jenom doporučit, neboť se stala pro mne zárukou zájezdu vysoké kvality.Vlasta Zikešová