Sklad dveří

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Diskont Depot - flexibilní sklady Křižíkova 188/68, 612 00 Brno-Královo Pole

Diskont Depot - flexibilní sklady

9 Recenze
Křižíkova 188/68, 612 00 Brno-Královo Pole
  • Bezbariérový vstup
Dveře podlahy Málek Skálova 92, 511 01 Turnov

Dveře podlahy Málek

19 Recenze
Skálova 92, 511 01 Turnov
Prodej a montáž dveří a podlah s 15 roky zkušeností v oboru. Navštivte naši prodejnu na náměstí v Turnově nad Tescem, hned naproti Pepcu.
  • Donáška
  • Vyzvednutí v prodejně
  • Nákupy v obchodě
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Kreditní karty
  • Bezbariérový výtah
  • Montáž
  • Opravárenské služby
Doornite CZ spol. s r.o. Hruškové Dvory 82, 586 01 Jihlava

Doornite CZ spol. s r.o.

71 Recenze
Hruškové Dvory 82, 586 01 Jihlava
Vyrábíme sériové i atypické dveře. Vyberte si jedno či dvoukřídlé, posuvné a speciální bezpečnostní dveře, zárubně a dveřní kování a kliky. Máme stovky prodejen.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Online odhady
  • Služby na místě

Doporučené recenze





Honza H
13.10.2023
Dveře podlahy Málek
Vstřícnost, ochota, služby, všechno perfektní a k tomu krásná prodejna, kde jsem našel vše co jsem potřeboval. Nikam jinam nemá cenu chodit.
Zdeněk Blaha
09.10.2023
Diskont Depot - flexibilní sklady
skvělé sklady máme jeden pronajatý a bohaté nám stačí krásné uklizené na prředávku, super dostupnost skladu. Ideální k uložení věcí, které již nepotřebujete doma nebo v kanceláři. případně bych i doporučil když se člověk stěhuje.
Zoltán Razgyel
08.10.2023
Doornite CZ spol. s r.o.
Dvere objednávané cez firmu na Slovensku. Dodané po 4 mesiacoch. Dve obložky boli poškodené, vyreklamované a dodané nové - tentoraz rozbité ešte viac, pravdaže až po vyše mesiaci. Okolo dverí presvitá - netesnia, a to aj keď sa nastavia. Nedajú sa normálne zatvárať - dosadanie jazyka je veľmi zle riešené, dvere musíte ťahať silou. Ostatne o všetkých týchto problémoch píšu ich klienti na internetových fórach, naša smola je, že sme si recenzie prečítali neskoro. Drahé a nekvalitné. Neodporúčam, nikdy viac by som si od nich nič neobjednal.
Rudolf Hric
06.10.2023
Doornite CZ spol. s r.o.
Prostrednictvom firmy Magnet trade s.r.o. sme si objednali dvere od spolocnosti Masonite. Dvere mali dodat o 6-7 tyzdnov. Ani po 9 tyzdnoch sme nedostali objednane dvere, za ktore sme platili zalohu 700 €.Ked ssme sa informovali, kde je problem dostali sme odpoved:Ahoj
Václav Pejřil
05.10.2023
Doornite CZ spol. s r.o.
+ výběr ze sortimentu- dlouhé prodlužující se termíny dodání- nízká kvalita u dveří CPL (odlepujícíse hrany, některé dveře jsou v místě klikydeformované +/- 2 mm)- z výroby poškozená exponovaná místa (oděrky, seky v hraně)- po 5. letech užívání budu postupně měnit.
Tomas Hertl
05.10.2023
Doornite CZ spol. s r.o.
Kvalitní české dveře za rozumnou cenu
Josef Čičkán
01.10.2023
Dveře podlahy Málek
Musím poděkovat za bezproblémové dodání dveří. Vyzdvihuji příjemné jednání. Pro zaměřenírozměrů dveří nám byly dány nutné rozměry a po překontrolování se mohlo objednat. Všechnydveře bez úpravy pasovaly. Děkujeme paní H. Kupcové a panu Málkovi. Tuto firmu doporučujivšem.
Vokurka Milan
24.09.2023
Dveře podlahy Málek
Krásná prodejna v centru Turnova. K nalezení v 1. patře nad Tescem , hned naproti Pepco. V nabídce na prodej dveře a podlahy. Certifikovaný prodejce podlah Adore floors .
Michael Baumel
18.09.2023
Doornite CZ spol. s r.o.
Absolutní katastrofa, dveře mají mnoho výrobních chyb. Měnili jsme na několikrát a z 6ks byly jen 3 akceptovatelné.
Vanda Trantinová
14.08.2023
Diskont Depot - flexibilní sklady
Skvělé řešení nejen pro krátkodobý pronájem. Uskladnění v kontejneru pomohlo překlenout výpadky dodavatelů, za akceptovatelnou cenu.